Kakor

Vi använder Google Analytics på webbplatsen, ett webbanalysverktyg som tillhandahålls av Google Inc. Genom webbanalys kan vi utveckla vår webbplats så att den bättre möter besökarnas behov. Google Analytics använder kakor.

En kaka är en liten textfil som sparas på användarens apparat (dator, mobiltelefon, pekplatta). Kakor skadar inte din apparat eller dina filer på något sätt. Med hjälp av kakor kan vår webbplats känna igen din apparat när du återkommer hit eller bläddrar bland sidorna. Den information som sparas i kakorna är anonymiserad. Med hjälp av informationen får vi veta mer om antalet besökare på vår webbplats, vilka undersidor som används, från vilka länder webbsidorna besöks, vilken webbläsare eller vilket operativsystem som används vid besök på sidorna samt hur användarna nått våra sidor. Vi använder informationen för att förbättra webbsidornas tillgänglighet, användbarhet och funktionalitet. Mer information om programmet Google Analytics finns på adressen www.google.com/analytics/.

Om du inte vill att Kopiosto får ovannämnda uppgifter med hjälp av kakor har de flesta webbläsare en funktion för att stänga av användningen av kakor. Märk väl att kakor kan vara nödvändiga för att vissa av våra sidor och tjänster ska fungera på avsett sätt.

Du godkänner användningen av kakor genom att stanna kvar på Upphovsrättsskolan och i inställningarna för din webbläsare kryssar för att du godkänner kakor.